top of page

Wie zijn wij?

123.jpg

Sven & Kelly

Wij zijn een jong en dynamisch koppel, dat positief in het leven staat. Sven was voorheen al bezig met fotografie en heeft al heel wat mensen voor de lens gehad. Ondertussen is Kelly mee in het avontuur gestapt. Het avontuur om via beelden mensen gelukkig te maken en terug te laten wegdromen naar dat ene moment.

Doordat we al een hele poos van elkaars leven uitmaken, is het zo dat we uitermate goed op elkaar zijn afgestemd. Dit maakt ons tot een echt team, die elkaar in één oogopslag begrijpt. In het grote geheel, hebben we elk ons eigenheid die ervoor zorgt dat we elkaar op werkvlak perfect aanvullen. Zo kunnen wij u een zo compleet mogelijke reportage afleveren, van begin tot het einde.

Wij houden uiteraard rekening met al uw wensen en proberen dit dan ook zo goed mogelijk te brengen, gepaard met onze eigen creativiteit. U zult onze aanwezigheid niet opmerken en kunnen dan zo die mooie, spontane momenten op de gevoelige plaat vastleggen.

Dit alles gebeurd in een losse, ontspannen sfeer met een tikkeltje luchtige humor. Wij weten als geen ander wat zo een speciale dag met zich meebrengt en daarom kunt u altijd op ons rekenen!

- We capture photos  as a return ticket to that special moment -

huwelijk - fotografie - video

bottom of page